Trappenhuis renovatie

Een trappenhuis renovatie klinkt ingrijpend, toch is de praktijk vaak een relatief routinematige klus. Bij Interius Schilderwerken zijn we goed in het renoveren van complete trappenhuizen inclusief trap. Wij werken veel voor vve’s en particulieren om gehorige of verouderde trappenhuizen weer geluidsarm te maken en te voorzien van een frisse afwerklaag.

Wanden en trappen renovatie

Wij beginnen altijd met de wanden. Desgewenst zorgen we eerst voor een strakke en gladde stuclaag waarna we de wanden afwerken in de gewenste kleur, textuur en afwerking.

Na de wanden gaan we aan de slag met de trappen. Zowel betonnen trappen als historische houten trappen renoveren wij met de grootste zorg. Voor de afwerking van trappen zijn de mogelijkheden eindeloos. Het is daarom goed om het doel van de renovatie helder te hebben voordat we een offerte maken. Een reden voor renovatie kan zijn:

  • Het trappenhuis is gehorig
  • Het lopen op de trap trilt door het wooncomplex
  • De trap kraakt
  • De afwerking is vies en/of verouderd
  • De trap is toe aan een opfrisbeurt

Mijn trap is gehorig, wat kan ik doen?

Interius Schilderwerken heeft hiervoor verschillende oplossingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een geluid-reducerende afwerking en het gebruik van speciale profielen. Natuurlijk is iedere situatie verschillenden en daarom komen we graag op locatie voor een goed advies.