Spuitwerk

Spuitwerk houdt in dat er verf gespoten wordt met een speciale hogedrukspuit. Voordelen van verf spuiten is dat het snel is en een prachtig resultaat oplevert zonder strepen of vlekken. Wij gebruiken hiervoor de nieuwste technieken.

Ook spuitwerk is mogelijk in alle gewenste kleuren.

Waarom is muren spuiten goedkoper?

Er is niks mis met het wat ouderwetse sauzen van muren  wanden of plafonds. Dit kost echter veel tijd en dat is dan ook de reden dat sausen duurder kan zijn. Voor het verven van grotere oppervlaktes adviseren wij daarom vaak spuitwerk.

Zeker als het een nieuwbouw woning betreft is spuiten een prima en snelle optie. Vaak is het werk al binnen een dag gereed.

Het eindresultaat van spuiten is dan ook meestal superstrak! Geen banen of kleurverschil en dat maakt spuiten ook echt de moeite waard!

Wat heeft nog meer invloed op de prijs?

Een aantal belangrijke zaken die van invloed zijn op de prijs kunnen zijn: de reisafstand, het gebruikte materiaal, de indeling van de woning en natuurlijk de staat van de ondergrond.

Daarom is het altijd belangrijk dat wij eerst bij u thuis het werk op komen nemen en u kunnen voorzien van een goed advies vooraf.